Studii de caz

Lant global restaurante cu servire rapida, client Romania
Lant global restaurante cu servire rapida, client Romania

Clientul nostru este cel mai important lant de restaurante cu servire rapida din lume si opereaza cu mai mult de 30.000 de restaurante in 121 de tari. In Romania, compania detine peste 60 de restaurante, distribuite pe intreg teritoriul tarii.

Suport IT lant de restaurante

Solutie WiFi/HotSpot

Lant global de restaurante cu servire rapida, client Europa
Lant global de restaurante cu servire rapida, client Europa

Clientul este cel mai mare si mai cunoscut lant de restaurante cu servire rapida din lume si opereaza in peste 30.000 de restaurante in 121 de tari. Clientul detine o divizie care gestioneaza operatiunile in piata din Europa.

Implementare noi tehnologii

Solutia EAI & suport

Piritex S.A.
Piritex S.A.

Piritex folosea anterior o solutie de e-mail gratuita, fara optiuni de colaborare si accesul dorit pentru utilizatorii mobili ce foloseau telefoane inteligente. Solutia de e-mail existenta nu beneficia de suport din partea dezvoltatorilor, ceea ce ducea la perioade lungi de nefunctionare, ori de cate ori se ivea o problema. Aveau nevoie de o solutie pentru a elimina deficientele solutiei existente.

Sistem de mesagerie electronica


Spectacular
Spectacular

Spectacular s-a confruntat cu o eroare neasteptata de hardware, care a afectat unitatile centrale de stocare a datelor vitale afacerii. ACROM a fost recomandata rapid de un client existent, ca fiind compania potrivita pentru rezolvarea acestei probleme grave, Spectacular solicitand imediat suport on-site pentru recuperarea datelor și restaurarea afacerii.

Business Data Disaster Recovery

LeasePlan Romania
LeasePlan Romania

Clientul nostru a dorit implementarea unei solutii de tip wireless managed pentru sediul central, cu acoperire si nivel de securitate ridicat in tot spatiul sau de birouri. Totodata, clientul a solicitat separarea traficului de tip “Guest” fata de mediul intern.

Retea Wireless profesionala

Bistro Dorobanti
Bistro Dorobanti

Bistro Dorobanti a intrat in contact cu ACROM din dorinta de a implementa o solutie care sa ii permita sa afiseze de la distanta informatii in timp real despre promotii, produse si orice alte mesaje, avand posibilitatea de a previzualiza si afisa pe un layout de tip digital signage. Clientul nostru a fost extrem de interesat ca interfata de administrare sa fie predictibila si usor de utilizat, in special datorita dinamicii crescute a schimbarii continutului pe care dorea sa il afiseze.

Implementare solutie CDS


Institutul Italian de Cultura
Institutul Italian de Cultura

Institutul Italian de Cultura isi dorea sa retehnologizeze si sa aduca imbunatatiri importante arhitecturii IT, atat din punct de vedere infrastructura IT, securitate, cat si licentiere.

Upgrade infrastructura hardware

Menatwork
Menatwork

Clientul nostru a dorit o solutie profesionala wireless pentru sediul central de birouri si showroom, cu doua functii esentiale: sa ofere clientilor o solutie profesionala si sigura de conectare dar si sa permita accesul securizat al angajatilor la resursele companiei.

Professional WiFi solution


Pe tine cum te putem ajuta?

Hai sa vorbim, nu costa nimic!