Servicii IT Securitate

Gestionare Firewall
Gestionare Firewall

Echipamentul firewall este instalat in locatia clientului si este integrat cu infrastructura/ reteaua locala, conform planului agreat anterior. Traficul este analizat /filtrat in mod constant, in conformitate cu politica de acces care a fost convenita anterior. Alerte in timp real sunt ridicate, atunci cand au loc evenimente definite si notificarile sunt initiate - in functie de nivelul de gravitate Traficul si a datele asociate sunt revizuite periodic si sunt generate rapoarte.

Mai mult →
Monitorizare securitate (IDS-IPS)
Monitorizare securitate (IDS-IPS)

Serviciul asigura o infrastructura care respecta standarde consacrate si este conforma cu reglementarile cunoscute in domeniu, care functioneaza pentru a asigura protejarea eficienta a retelei companiei impotriva atacurilor cibernetice externe si interne, pentru a proteja activele informationale si credibilitatea companiei. Solutia consta intr-un proces activ ce functioneaza fie ca un dispozitiv independent conectat la retea fie ca o aplicatie care ruleaza pe statia de lucru obisnuita, analizeaza traficul / activitatea retelei si compara cu semnaturi predefinite / modelele de trafic de referinta / faze ale starii protocolului de comunicare.

Mai mult →
Gestionare acces utilizatori <br> (Active Directory)
Gestionare acces utilizatori
(Active Directory)

Acest serviciu permite un mod eficient si sigur de a gestiona, stoca si organiza informatii despre utilizatorii retelei de calculatoare si resursele de retea. De asemenea, permite administratorilor de retea sa gestioneze accesul utilizatorilor la resurse. Serviciul se bazeaza pe serviciile Active Directory - o tehnologie Microsoft pentru gestionarea accesului utilizatorilor de clasa enterprise. Puteti externaliza serviciile Active Directory catre noi pentru un serviciu profesional de gestionare.

Mai mult →