Servicii Infrastructura

Virtualizare Desktop
Virtualizare Desktop

Virtualizarea mediului de lucru presupune separarea locatiei fizice unde se afla masina de lucru de locul de unde utilizatorul o acceseaza. Componenta activa a acestei masini se regaseste pe o platforma centralizata de virtualizare care gazduieste mai multe astfel de instante, fie dedicate pentru fiecare utilizator in parte fie distribuite intre mai multe grupuri de utilizatori. Utilizatorii se conecteaza asadar la masina de lucru virtuala proprie folosind dispozitive mobile sau echipamente dedicate (thin client).

Mai mult →
Administrare servere
Administrare servere

Administrarea serverelor este serviciul ce include componentele hardware, software si mentenanta a acestora, indiferent de locatia fizica a echipamentului – in locatia clientului sau intr-un datacenter. Aceste servere pot fi masini fizice sau virtuale. Oferim acest serviciu pentru producatori ca Dell, HP, IBM, etc. ce ruleaza sisteme de operare Windows sau Unix. ACROM face mentenanta sistemului de operare si a aplicatiilor pe server, incepand de la instalare, instalare de update-uri si monitorizarea performantelor.

Mai mult →
Gestionare statii de lucru
Gestionare statii de lucru

Serviciul de gestionare a statiilor de lucru ofera atat suport la distanta, cat si suport on-site, pentru rezolvarea tuturor problemelor legate de statiile de lucru. Include servicii diverse, de la actualizarea la zi a solutiilor anti-virus si pana la operatii de rutina, precum instalarea patch-urilor Microsoft si procese de optimizare automate. Extinzand gestionarea infrastructurii pana la statiile de lucru, Serviciile de Gestionare pot furniza rapoarte detaliate despre gestionarea activelor și despre acordarea licențelor software aplicabile.

Mai mult →
Tehnologii Microsoft
Tehnologii Microsoft

ACROM poate oferi o gama larga de servicii si solutii, in functie de profilul clientului si nevoile mediului de afaceri. Pentru cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri, utilizam solutiile cele mai performante si cele mai stabile / sigure de pe piata, multe dintre ele bazandu-se pe produse Microsoft. Inginerii ACROM sunt certificati in tehnologii de ultima ora, inclusiv Microsoft, avand o mentalitate "out of the box" in abordarea nevoilor clientilor nostri.

Mai mult →
Migrare de la Windows Server 2003
Migrare de la Windows Server 2003

14 iulie 2015 va fi ziua critică dupa care Microsoft va înceta suportul pentru Windows Server 2003. După 12 ani de operare, Microsoft a decis să înceteze suportul pentru acest sistem de operare a serverelor. Majoritatea companiilor au avansat demult la sistemele noi, moderne și mai performante ale aceluiași producator, respectiv Windows Server 2008/ R2 și 2012/R2. Companiile care înca rulează pe Windows Server 2003 trebuie să ia în calcul acest eveniment și să se pregatească.

Mai mult →