Cariere

Lumea este intr-o continua schimbare, iar industria IT se schimba odata cu lumea. Am inteles acest lucru si, ca o consecinta, suntem cu un pas inainte, pentru a intelege factorii principali care aduc schimbarea, pentru a ne putea adapta usor si pentru a ramane pe piata. Abilitatea de a ne adapta ne face sa avem o abordare competitiva si pragmatica in tot ceea ce facem. Inclusiv in procesul de recrutare si selectie.

Initiativa, spiritul de echipa, atitudinea pozitiva, creativitatea, orientarea catre client si profesionalismul sunt cateva dintre valorile pe care le cautam la fiecare membru al echipei ACROM. Daca te regasesti in descrierea de mai sus, te invitam sa ni te alaturi!

Daca vreuna dintre pozitiile deschise se potriveste profilului tau, scrie-ne la: hr@acrom.ro. Suntem mereu in cautare de noi colegi, care vor sa se dezvolte intr-o companie ghidata de inovatie, initiativa, calitate si profesionalism.

Inainte sa aplici, esti invitat sa consulti Politica Generala de Confidentialitate la http://www.acrom.ro/politica-de-confidentialitate/. Daca ne transmiti CV-ul tau consideram ca esti de acord cu termenii si conditiile din Politica Generala de Confidentialitate. In cazul in care doresti sa-ti retragi consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa ne transmiti o cerere la adresa de email office@acrom.ro.