Suporti POS Tailwind

tailwind

Suporti pentru terminale de plata cu cardul (POS)

Suportii destinate terminalelor de plata cu cardul sunt o solutie eficienta pentru orice spatiu comercial. Plasati in locatii accesibile, suportii faciliteaza derularea rapida si in siguranta a procesului de vanzare, ajuta atat la economisirea spatiului destinat punctului de vanzare, cat si la estetica acestuia si prelungesc durata de viata a terminalelor de plata cu cardul.

Compania ACROM pune la dispozitia clientilor sai solutii fiabile de montare a terminalelor de plata cu cardul. Sistemele profesionale FlexiPole™ sunt disponibile pentru modelele de terminale de plata utilizate cu precadere de operatorii din Romania. Design-ul suportilor destinati terminalelor de plata cu cardul ofera clientilor sai urmatoarele beneficii:

  • MECANISM UNIC DE BLOCARE: elementele suportului se imbina perfect si raman fixate pana la demontarea manuala a acestora, asigurand astfel stabilitate si manevrare facila.
  • INCLINARE SI ROTIRE: suportul permite terminalelor bancare sa se roteasca pana la 330° si sa se incline 140°, in orice directie.
  • MATERIAL COMPOZIT: standurile sunt robuste, usor de intretinut si curatat, fara interferente cu comunicatiile de tip NFC sau WiFi.
  • MONTARE PERSONALIZATA: furnizam platforme personalizate pentru fiecare tip de dispozitiv de plata cu cardul. Acestea permit mecanismului de fixare unic sa se imbine perfect cu dispozitivul dumneavoastra de plata.
  • PRET: suportii FlexiPole™ destinati terminalelor bancare ofera cel mai bun raport calitate-pret, cu o rata de economisire de 50% la fiecare instalare.

 

In functie de spatiul alocat punctului de plata cu cardul, de locatia si scopul acesteia, clientul poate opta pentru unul dintre urmatoarele modele de suport POS:

COMPLETE
COMPLETE

Complete este un suport vertical, montat la aproximativ 15 cm inaltime, care permite atat vanzatorului cat si cumparatorului o pozitie confortabila pentru a tasta informatiile privitoare la plata si PIN. Suportul Complete permite variantelor FirstBase sau SafeBase rotirea si inclinarea dorita. Complete este modelul cel mai bine vandut.

COMPACT
COMPACT

Compact este un suport de dimensiune redusa, potrivit pentru suprafetele orizontale unde este necesara optimizarea spatiului. Suportul Compact are 7 cm inaltime, jumatate din inaltimea suportului Complete. Prezinta toate caracteristicile celorlaltor produse, cu excepția rotatiei. Functia de inclinare este complet disponibila.

CONTOUR
CONTOUR

Contour este o solutie cu montare pe perete printr-un suport special proiectat pentru a se integra cu celelalte produse. Contour este soluția ideala pentru terminalele de plata cu cardul, unde montarea pe perete este opțiunea cea mai convenabila. Pastreaza totodata caracteristicile intregii game de produse: înclinarea, pivotarea și mecanismul sigur de fixare.

CONNECT
CONNECT

Connect oferă o optiune de upgrade cu costuri reduse pentru orice tipuri de suporti preinstalati. Trecerea la solutiile noastre de montare este usoara si poate fi realizata fara a schimba suportul existent. Connect a fost conceput pentru a fi integrat in mod facil cu suportii altor furnizori.

FLEXIGRIP
FLEXIGRIP

Solutia universala de montare FlexiGrip poate fi utilizata pentru orice tip de tehnologie de plata cu cardul si este ideala pentru comerciantii care doresc sa schimbe frecvent aceasta tehnologie, mentinand independenta lor in ceea ce priveste alegerea sistemului de plata.

TAXI
TAXI

FlexiPole™ Taxi permite montarea terminalelor de plata cu cardul utilizate in taximetrie. Pentru a reduce uzura si riscul de rupere, sistemul permite o fixare adecvata a cablurilor, prelungind substantial durata de viata a echipamentelor. In plus, asigura clientilor o experienta de plata placuta si profesionala si mentine spatiul bine organizat.

Pentru securitate sporita, standurile pot fi protejate impotriva furtului si a intentiilor rauvoitoare, prin fixarea suportului si blocarea cu cheie a dispozitivului de plata. Acest lucru face aproape imposibile accesul in spatele dispozitivului si furtul acestuia. Acest tip de stand poate fi folosit cu oricare dintre solutiile de montare de mai sus si ofera cea mai sigura baza pentru dispozitivul de plata pe care il detineti. Cheile pot fi furnizate in mod unic pentru fiecare suport in parte, pentru fiecare locatie, sau cu chei universale pentru instalarea dumneavoastra.

ACROM este partener Tailwind si distribuitor autorizat al suitei de produse FlexiPole™ in Romania, Bulgaria, Ungaria si Moldova. Sistemele FlexiPole™ sunt instalate in locatii din toata lumea, de la fashion la industria alimentara, spatii de agrement si restaurante, retaileri de mici si mari dimensiuni. Va rugam sa ne contactati pentru a programa o intalnire si a discuta nevoile dumneavoastra specifice. Va vom prezenta o oferta cu cea mai mare placere. Este atat de simplu!

Vrei sa afli mai multe informatii despre solutiile Tailwind?