Hardware Restaurant

Hardware NCR si Orderman

Imprimanta mobila

Imprimanta mobila (de curea) Orderman este cea mai noua solutie, un dispozitiv mic, usor și robust. Imprimanta oferă fiabilitate maximă, de până la 1.500 de facturi imprimate pe o singură baterie.

Imprimanta portabila (de curea) asigură o comunicare neîntreruptă cu clientii. Chelnerul poate imprima facturi și bonuri de plata direct la mesele clientilor. Clienții beneficiază de un serviciu continuu și de reducerea timpului de așteptare, în timp ce proprietarii beneficiaza de creșterea semnificativa a satisfacției clienților, o mai buna cifra de afaceri și mai mult profit.

Accesorii optionale

 • Statie de incarcare
 • Statie de incarcare 4 unitati
 • Baterie de rezerva

Caracteristici principale ale imprimantei mobile

 • Viteza mare de imprimare, de până la 90 mm ​​/ sec
 • Durata lunga de viata a bateriei, de până la 10 role de chitanta imprimate
 • Functie de imprimare a logo-ului și a etichetelor
 • Rezistenta la praf si stropire
 • Carcasă robustă, rezistenta la șocuri (test de cădere de 1,5 m)
 • Temperatura de operare de la -15 la +50 ° C
NCR-Orderman-Accesories
Descarca brosura Orderman Imprimanta mobila


Stii deja ce cauti?


Sistemul de comanda radio

Orderman, primul sistem de comanda radio dezvoltat special pentru industria ospitalitatii, a revoluționat piața. Un sistem de comanda radio este cel mai eficient atunci cand este folosit pentru a împărți sarcini între personalul de vânzări și cel de serviciu. În practică, persoanele de vânzări pot sta cu clienții, pot lua comenzi, reusind sa isi delimiteze foarte bine responsabilitatile în orice moment. Acestea sunt susținute de ajutorul de ospatar, care aduce comenzile si curata masa, generând astfel mai multe venituri.

De ce sa alegeti sistemul de comandă radio?

 • Sistemul de comanda radio poate fi folosit in afaceri de orice dimensiune.
 • Mai mult timp castigat: mai putin efort depus, fara aglomerare în jurul unui terminal, mai mult timp pentru a lua comenzi, pentru a genera vanzari si a ajuta clienții.
 • Cifra de afaceri mai mare. Economiile de timp dau ospatarilor posibilitatea sa serveasca mai multi clienti.
 • Satisfacția clientilor creste: Comenzile sunt servite mai repede, nu se asteapta pentru bon, iar clienții se bucură pur si simplu de servicii excelente.
 • Reducerea costurilor, prin cresterea eficienței: toate comenzile sunt înregistrate cu precizie și bonul detaliat apare la simpla apăsare a unui buton. Nu apar erori de plata.

Garantia Care si garantia Care Gold

Garanția Orderman acoperă orice reparație pentru terminalele POS NCR Orderman, indiferent de defect (inclusiv sursa de alimentare). Cu cele două oferte de garanție, va puteti bucura de un serviciu complet. Garantat.

Garanția Care
„Care” include cea mai extinsă garanție și pachet de service din domeniu și este inclus automat în prețul de cumpărare al terminalului POS. În cazul în care unitatea sufera socuri mecanice, nu numai ca vom înlocui piesele defecte, dar vom face intregului terminal o revizuire tehnică și vizuală generală. Această garanție completa de 2 ani poate fi prelungita până la șase ani, la cerere.

Garantia Care Gold
Garantia „Care Gold” ofera un pachet si mai extins: un serviciu suplimentar de inlocuire rapidă pentru întregul terminal POS, in avans. Nu trebuie sa asteptati reparatia terminalului POS, ci va puteti continua activitatea cu un terminal nou, inlocuit.

Vrei sa afli mai multe informatii despre solutiile pentru restaurant?