Despre ACROM

Prezenta pe piata de mai bine de 10 ani, ACROM este o companie romaneasca specializata in furnizarea de servicii IT profesionale. Operand atat in Romania, cat si in spatiul european, ACROM ofera solutii IT, outsourcing si servicii integrate de sisteme IT, ajutandu-i pe clienti sa se concentreze pe cresterea afacerii lor. Competentele specifice ACROM sunt orientate in jurul serviciilor de integrare, suport si externalizare IT.

ACROM detine experienta dovedita si un portofoliu relevant in furnizarea de servicii IT complete pentru business-ul din industria ospitalitatii, in mod special in zona lanturilor de restaurante cu servire rapida.

ACROM integreaza case de marcat electronice sau sisteme POS cu imprimante (inclusiv imprimante fiscale) si dispozitive electronice de plata cu cardul. Compania detine competente autorizate in domeniul imprimantelor fiscale si a sistemelor POS, avand in momentul de fata un portofoliu de peste 500 de echipamente  in admnistrare si suport, aliniate deplin la cerintele legislative ale pietei locale. De asemenea, ACROM furnizeaza suport on site sau de la distanta pentru intreaga infrastructura a clientului.

<br>Expertiza & Certificari

Expertiza & Certificari

Certificarile tehnice pe care le detinem acopera gestionarea serverelor "On-Premise" si in Cloud, arhitectura de retea, proiectare, implementare si administrare, gestionare de proiecte si servicii. Suntem, de asemenea, o organizatie care lupta impotriva mitei, certificata TRACE.

MAI MULT→
Misiune & Viziune
Misiune & Viziune

Suntem cu un pas inainte, pentru a intelege factorii principali care aduc schimbarea, pentru a ne putea adapta usor si pentru a ramane pe piata. Abilitatea de a ne adapta ne face sa avem o abordare competitiva si pragmatica in tot ceea ce facem.

MAI MULT→
Studii de caz
Studii de caz

Am implementat proiecte pentru companii locale, europene si globale. Suntem mandri de trecutul nostru, asa ca am documentat unele dintre cele mai mari succese ale noastre. De asemenea, suntem mandri sa livram servicii IT pentru clienti de nivel mondial din domeniul restaurantelor cu livrare rapida.

MAI MULT→