Suporti SpacePole

Suporti SpacePole

Solutiile de montare SpacePole sunt compatibile cu toti producatorii de tehnologie si pot fi folosite oriunde, in toate industriile si pietele (pentru POS, plata, Digital Signage, Self Service, Tablete si mobilitate, depozite, distributie si logistica). SpacePole aduce o solutie universala pentru integrarea tehnologiei in mobilierul existent sau nou, prin plasarea echipamentului pe un sistem unic, modular de placi si stalpi. Acest lucru imbunatateste ergonomia la case, sporeste siguranta echipamentelor si aduce spatiu valoros pe tejghea.

Suporti POS

Suportii POS ofera cele mai bune practici in ceea ce privește securitatea fizica. Solutia pentru echipamentul de plata SpacePole are capacitatea de a combina si potrivi diferite componente și elemente intr-o soluție complet personalizata, perfect adaptata la cerințele dumneavoastra, pentru tranzacții sigure și securizate. Soluțiile sunt disponibile pentru toate terminalele de plata produse de marii furnizori din piata.
Dura Tilt
Dura Tilt

Terminalul are tehnologia patentata DuraTilt, compatibile cu placile Multi Grip si tehnologia ClickSafe. Solutia poate fi rotita 210° de la client la casier si asigura functionarea usoara. Testat la 250.000 cicluri, DuraTilt se foloseste in domeniul Retail mai bine de 12 ani, fara a fi nevoie de reglaje sau ungere.

Low Profile
Low Profile

SpacePole Low Profile include un suport de 40 mm si permite rotatie de 210 ° de la client la casier. Soluția robustă este pe deplin compatibila cu placile Multigrip, cu sau fara maner. Cu garantie de 5 ani, terminalul Low Profile are o inclinare fixa si permite managementul cablurilor in interior.

Light
Light

SpacePole Light, alternativa din material compozit a suportului DuraTilt, are mecanism de inclinare si rotire si este compatibil cu placile Multigrip. Designul simplu dar functional ofera calitate la un preț redus, testat in 100.000 de cicluri și cu garanție de 2 ani.

Stack
Stack

SpacePole Stack are un corp mai lat, pentru un management al cablurilor mai bun si o stabilitate mai mare a terminalului de plata. Compatibil cu placile MultiGrip ™ si SpacePole ClickSafe, suportul are inaltime ajustabila, de 96mm sau 124mm, si se poate monta in doua variante: cu suruburi sau banda autoadeziva.

Suporti display

SpacePole este un sistem modular proiectat pentru instalarile POS si tehnologiile de montare. In centrul sistemului este standul clasic, cu multe opțiuni create rapid cu gama de adaptoare, placi de montare si alte accesorii. Terminalele sunt create pentru a se integra in hardware-ul sau mobilierul existent, oferind solutii solide de montare proiectate ergonomic si construite sa reziste in timp.
Suport monitor
Suport monitor

Suport monitor dublu
Suport monitor dublu

Suport monitor cu ajustare pe inaltime
Suport monitor cu ajustare pe inaltime

Suport monitor de perete
Suport monitor de perete

Suporti tablete

Gama completa de carcase si suporti pentru tablete SpacePole ofera solutii de inalta calitate, cu optiuni multiple de montare, fixe si mobile, disponibile pentru domeniul retail, ospitalitate, evenimente si alte industrii.
C-Frame
C-Frame

SafeGuard C-Frame aduce o abordare unica, moderna si practica pentru montarea tabletelor intr-o gama larga de aplicatii. C-Frame este compatibil cu cele mai multe tablete de dimensiunea 10” si este disponibil într-o gama larga de culori.

I-Frame
I-Frame

SafeGuard i-Frame pentru Apple iPad 2,3, 4 si Air/Air 2 Cu greutate redusa si finisajele exclusiviste, i-Frame combina perfect aspectul estetic si caracterul practic, fiind ideal pentru montarea pe blat, pe perete sau podea, pentru medii de business din cele mai variate.

K-Frame
K-Frame

Safeguard K-Frame este alegerea optima pentru utilizarea tabletelor pentru prezentare in stil chiosc. Incredibil de sigur si robust, dar cu un design elegant, K-Frame permite tabletelor să fie utilizate într-un mediu public, fara risc de daune sau probleme de securitate.

S-Frame
S-Frame

S-Frame este o carcasa sigura, rezistenta la uzura, proiectata pentru Apple iPad și Samsung Galaxy Tab, cu functionalitate de blocare. S-Frame este o solutie ideala de montare a tabletelor pentru standuri de chiosc public, puncte de informare si alte zone in care securitatea si durabilitatea sunt cerinte esentale.

Echipa noastra de Business Development este pregatita sa discute cu tine despre suportii SpacePole si felul in care acestea se potrivesc nevoilor tale. Este atat de simplu!