Testimoniale

Eisberg Romania
Eisberg Romania

“Pe tot parcursul colaborarii cu ACROM, am constatat ca profesionalismul si disciplina nu sunt doar valori cheie pentru munca pe care o desfasoara, caracterizand totodata si rezultatele obtinute, care au adus in mod real o valoare adaugata pentru afacerea noastra.

A fost foarte important pentru afacerea noastra sa ne putem baza si sa avem incredere in parterii nostrii, mai ales atunci cand vine vorba de termene stranse si obiective, de afaceri si limitari ale pietei. Va recomandam cu adevarat ACROM, ca un partener de afaceri, pentru munca si angajamentul pe care il ofera.”

Lucian Trofin, General Manager
eisberg-romania.ro

Austral Trade
Austral Trade

“In fiecare zi trebuie sa raspundem mai bine si mai rapid la un mediu de afaceri din ce in ce mai provocator. Prin urmare, este important pentru noi sa identificam si sa lucram cu furnizorii potriviti care sunt in masura sa indeplineasca cel mai bine nevoile specifice afacerii noastre.

Acrom este unul dintre acesti furnizori si reprezinta pentru noi o poveste de success in ceea ce priveste colaborarea si eficienta. Echipa de suport ACROM este intr-adevar un mare ajutor pentru noi, raspund rapid la toate solicitarile noastre, sunt capabili sa identifice in scurt timp cauza problemei si recomanda cea mai buna abordare pentru rezolvarea ei.

Cu siguranta recomandam ACROM pentru serviciile pe care le ofera fiind totodata un trend-setter pentru munca de inalta calitate.”

Emil Deliu, General Manager
austral.ro

LeasePlan Romania
LeasePlan Romania

“Am apelat la ACROM, avand nevoie de o solutie wireless securizata si profesionala pentru echiparea noului sediu LeasePlan Romania aflat pe 2 etaje ale cladirii Lakeview.

Ne-am bazat pe deplin pe echipa de Networking & Security a ACROM, in special datorinta referintelor pe care le au la nivel intern si international, acest lucru contand foarte mult pentru noi.

Colaborarea cu ACROM a fost una de succes, echipa a inteles deplin cerintele noastre de business si a reusit sa ne ofere solutia eficienta pe care o doream.”

Mihai Irimescu, ICT Manager
leaseplan.ro

Studiu de caz - LeasePlan Romania

Bistro Dorobanti
Bistro Dorobanti

“Ne-am intalnit cu compania ACROM, iar cand ne-au vorbit despre platforma CDS si modul de functionare, am decis sa o implementam in restaurant.

Cautand de ceva timp o solutie similara, ne doream sa gasim o platforma prietenoasa, care sa permita inclusiv oamenilor nostri non tehnici sa o utilizeze.

Adoptarea solutiei CDS si digitalizarea comunicarii in restaurant, dar mai ales colaborarea cu ACROM au fost toate niste decizii corecte.”

Diana Stanga, Owner Bistro Dorobanti
bistrodorobanti.ro

Studiu de caz - Bistro Dorobanti
Institutul Italian de Cultura
Institutul Italian de Cultura

“Relatia cu ACROM s-a dovedit a fi una benefica, in special datorita faptului ca partenerul nostru a reusit sa puna in aplicare nevoile noastre de business.

Cand ne-am intalnit cu echipa ACROM, eram deja constienti ca trebuie sa facem aceasta schimbare, dar cautam partenerul ideal, in care sa putem avea incredere.

Fiind un institut cultural, nevoile noastre au fost si sunt foarte diferite fata de alti clienti sau companii private, iar compania ACROM a inteles cat de importanta este pentru noi securitatea si functionalitatea infrastructurii IT si a aplicatiilor noastre.“

Ezio Peraro, Director
iicbucarest.esteri.it

Studiu de caz - Institutul Italian de Cultura
Menatwork
Menatwork

“Solutia propusa de ACROM s-a dovedit a fi foarte versatila, in special datorita faptului ca tehnologia folosita ne-a putut oferi securitate privind accesul angajatilor la resurselor MENATWORK, dar si posibilitatea de a administra si scala infrastructura extrem de usor, printr-o interfata web accesibila de oriunde."

Oliviu Vasilescu, IT Manager
menatwork.ro

Studiu de caz - Menatwork

Pe tine cum te putem ajuta?

Hai sa vorbim, nu costa nimic!