Solutii IT

Solutiile IT au devenit un element esential al dezvoltarii oricarei afaceri. In vederea imbunatatirii activitatilor de business, ACROM ofera clientilor sai atat solutii IT standard, cat si solutii adaptate cerintelor, specificului si necesitatilor fiecarei organizatii in parte.

Compania integreaza in mod creativ si viabil cele mai noi tehnologii informationale, oferind solutii IT performante si inovatoare.

Solutii WLAN Profesionale
Solutii WLAN Profesionale

AcroWiFi este serviciul oferit de Acrom care poate asigura o infrastructura wireless de mare performanta pentru orice fel de afacere : retail , hoteluri & restaurante, spitale etc. O retea wireless permite afacerii dumneavoastra sa furnizeze acces securizat la Internet pentru angajati si vizitatori, cum ar fi clienti sau parteneri de afaceri. Industria retail, cea de restaurante, hoteluri si alte afaceri care au deschidere catre public pot furniza acest serviciu ca o valoare unica adaugata.

Mai mult →
AcroCDS (Sistem livrare continut digital)
AcroCDS (Sistem livrare continut digital)

Acrom oferă o soluție completă pentru livrare de continut digital – un sistem de Digital Signage versatil, care poate fi folosit pentru o varietate mare de conținut și in diverse scopuri. AcroDCDS (Digital Content Distribution System) permite controlul de la distanta si centralizat al continutului digital al unei serii de display-uri (tv LCD, tablete, etc). Continutul digital consta in pagini de publicitate statice sau dinamice, reclame video, pagini informative, liste de preturi, cursuri de schimb, liste de zboruri, etc.

Mai mult →
Solutii Remote Access
Solutii Remote Access

Solutia de acces de la distanta permite utilizatorilor sa se conecteze la retele de birou/ sediu central, dintr-o locatie la distanta, folosind o linie de internet obisnuita, intr-o maniera sigura, in scopul de a avea acces la diferite fisiere si resurse de interes. VPN-urile mobile sunt o variatie mai versatila de solutii de acces de la distanta, folosit in medii in care utilizatorii trebuie sa tina sesiuni de aplicații deschise in orice moment, pe parcursul zilei de lucru, pe masura ce se conecteaza la diferite retele wireless si/ sau intampina probleme de acoperire.

Mai mult →
Migrare Office 365
Migrare Office 365

ACROM este Microsoft Certified Partner si ofera servicii de migrare profesionale la Office 365. Adoptam un proces simplu in 3 etape:

Consultanta > Planificare > Migrare

Vom oferi instruire si suport pentru personalul dumneavoastra, pentru a ne asigura ca functionalitatile cheie sunt bine intelese si noile fluxuri de lucru devin o obisnuinta pentru organizatie.

Mai mult →