14 Octombrie - Cine sunteti voi?

Cine sunteti voi? Cu ce va ocupati? Sunt doua intrebari pe care le-am primit de la multimea de vizitatori care se opreau mai mult decat curiosi in fata unui stand care aparent nu cadra cu evenimentul. Asta am si vrut: sa fim altfel, sa starnim curiozitatea, sa ne facem cunoscuti. Am reusit!

Raspunsurile la cele doua intrebari de mai sus, conturau firesc povestea noastra, a echipei ACROM, echipa pe mana careia s-au dat cel mai mare lant international de restaurante si producatorul mondial numarul 1 al solutiilor si tehnologiilor de restaurant. Tare, nu?! Da, asa li s-a parut si celor care au baut o cafea cu noi la stand, interesati sa inteleaga ce ne-a propulsat in topul clasamentului companiilor furnizoare de servicii si tehnologii IT, nu doar pe piata romaneasca, dar si international. Pe scurt: lucrul foarte bine facut!

Au fost momente cand densitatea de vizitatori din standul nostru concura cu briosele apetisante ale vecinilor, pentru ca dincolo de atmosfera si ospitalitate, lumea era captivata de solutiile inovatoare existente la fata locului. Trebuie sa amintim reprezentatiile in care am trantit de podea echipamentele de ultima generatie sau le-am udat bine cu apa, sub privirile socate ale oaspetilor sau ale celor care erau in vizita la vecini. Ce nepriceputi! :)

Cum era de asteptat, am avut si solicitari de vanzare de vin sau vizitatori grabiti care nu au putut ‘’trece’’ dincolo de tejgheaua de bar, la care mesajul nostru a ajuns doar partial. Ne asumam, perfectiunea nu exista!

A fost mai mult decat motivant sa te trezesti din senin cu felicitari legate de conceptul prezentat, la care nici nu stiai cum sa raspunzi, mai ales cand ti se spunea ca aprecierea vine de la specialisti. Din culise: conceptul de stand a fost 100% imaginat tot de NOI, echipa ACROM si am fost ajutati sa-l punem in practica de cativa colaboratori de nadejde, carora le multumim si pe aceasta cale.

Una peste alta, am demonstrat din nou ca ne pricepem, ca suntem o echipa cu adevarat valoroasa! Puneti-ne la incercare!

7 Octombrie

Buna dimineata! A inceput I&MW. Suntem la standul B15 si te asteptam, asa cum am stabilit, cu o cafea buna.

1 Octombrie

Te-ai hotarat, vii la I&MW? Te asteptam la noi la stand, la o cafea si o discutie pe teme IT.

Inca mai avem cateva invitatii. Procedura ramane aceeasi - completeaza formularul din dreapta, si iti trimitem invitatia.

30 Septembrie

Am publicat un scurt articol pe platforma evenimentului. Vorbeste despre tehnologiile pe care le aducem, in premiera, in Romania. Cum iti povesteam, pe langa solutiile noastre ITO, lansam o provocare serioasa sectorului HORECA.

Suntem nerabdatori sa primim feedback, sa stam de vorba cu oamenii. Mai sunt cateva zile pana la eveniment. Pana atunci, poti sa citesti articolul aici.

28 Septembrie

Ne pregatim pentru Internet & Mobile World. Sunt ultimele zile de pregatiri. Totul trebuie sa se fie de nota 10.

Outsourcing-ul IT este punctul nostru forte, insa IT-ul ne provoaca constant si raspundem pe masura. Anul acesta venim cu solutii inovatoare, tot din domeniul IT, intr-un cadru si atmosfera inedite.

Speram sa ne dai ocazia sa te surprindem, intr-un mod placut. Si pentru asta, avem si o surpriza: 25 de invitatii gratuite, valide pentru cate 2 persoane. Vrei o invitatie? Nimic mai simplu - completeaza fomularul si iti trimitem una! Vom onora solicitarile in ordinea sosirii acestora.

Viziteaza-ne la Internet & Mobile World, in perioada 7-8 Octombrie, la Romexpo si pregateste-te pentru o viziune revolutionara.

Nu uita de invitatii!