Migrare Office 365

Office 365

Cum poate ajuta Office 365 afacerea ta?

Acces de
oriunde, oricand

Un utilizator poate avea acces la documentele sale/ale companiei, si instrumentele Office ( Word, Excel, PowerPoint ) pentru pana la 10 dispozitive, incluzand mobile, tablete, PC-uri, Mac-uri etc.

Costuri operationale
predictibile

Office 365 ofera oportunitatea de a schimba investitiile de capital ( CAPEX ) in investitii operationale ( OPEX ), oferind un cost operational previzibil care este mai usor de administrat si bugetat.

Intotdeauna
disponibile ultimile actualizari

Instrumentele Office 365 sunt concepute intr-un mod in care va rula intotdeauna cea mai recenta versiune, transparent. Securitatea, rezolvarea problemelor si noile functionalitati vor fi intotdeauna disponibile, fara vreun efort din partea ta sau a echipei.

Imbunatatirea colaborarii & comunicarii

Prin conferinte Audio / Video HD disponibile in Lync Online, aplicatii sociale private prin Yammer, colaborarea in echipa prin SharePoint, si stocarea online prin intermediul OneDrive, compania dumneavoastra va beneficia de productivitate si flexibilitate imbunatatite.Cum va poate ajuta ACROM

ACROM este Microsoft Certified Partner si ofera servicii de migrare profesionale la Office 365. Adoptam un proces simplu in 3 etape:
1

Consultanta

Stim ca sunteti atenti la investitiile si sumele pe care le cheltuiti.

Vom studia impreuna cu dumneavoastra diversele optiuni si planuri Office 365, pentru a intelege ceea ce este esential pentru dumneavoastra si ca veti obtine ceea ce aveti nevoie la un pret corespunzator.
2

Planificare

Migrarea de la platforme mai vechi, in special componentele email, calendar si contacte, poate fi dificila si riscanta pentru un neexperimentat. Doriti beneficiile, dar preocuparile legate de migrare v-ar putea opri. Totusi, ati ajuns unde trebuie.

Profesionistii nostri certificati Microsoft au fost instruiti in mod special, au efectuat inainte astfel de migrari, si dispun de instrumentele adecvate si expertiza necesara pentru a indeplini corespunzator acest lucru. Vom planifica cu atentie procesul de migrare pentru a asigura o migrare fara probleme si in conditii de siguranta, care reduce la minim impactul asupra afacerii.
3

Migrare

Dupa migrare, veti dori sa folositi toate avantajele investitiei.

Vom oferi instruire si suport pentru personalul dumneavoastra, pentru a ne asigura ca functionalitatile cheie sunt bine intelese si noile fluxuri de lucru devin o obisnuinta pentru organizatie.

De ce sa ne alegeti pe noi?

  • Suntem Microsoft Certified Professionals
  • Tehnicile noastre de migrare asigura siguranta datelor dumneavoastra
  • Planificam migrarea cu atentie pentru a minimiza impactul asupra desfasurarii afacerii dumneavoastra
  • Brosura Office 365

Echipa noastra de business development este pregatita sa discute cu tine despre serviciile de externalizare IT si felul in care acestea se potrivesc nevoilor tale. Este atat de simplu!