Acasa

ACROM este o companie romaneasca specializata in furnizarea de solutii si servicii IT profesionale catre mediul de business local si international. Fondata in anul 2004, compania detine experienta solida in gestionarea intregului proces de derulare a proiectelor IT, de la concept, faza de proiectare, dezvoltare, implementare, integrare si configurare, la punere in functiune, administrare si asistenta tehnica. Obiectivul companiei este acela de a livra clientilor sai rezultate tangibile, la cel mai inalt nivel de calitate.

 

Experienta

Apreciem inteligenta si abilitatile tehnice. De la licentiati cu certificari tehnice excelente si pana la doctoranzi formati in strainatate, totul pentru a fi siguri că putem rezolva orice problemă a clientilor. Sau va putem oferi niste sfaturi.

Arhitectura

Avem dezvoltatori de software si arhitecti tehnici foarte buni. Este posibil sa intampinati o provocare tehnica, sau sa incercati sa simplificati operatiunile pentru a reduce costurile. Indiferent de situatie, noi suntem aici pentru a ajuta. Poate parea foarte complicat pentru dumneavoastra, dar nu si pentru noi.

Administrare

Personalul nostru tehnic detine cel putin o certificare in domeniul in care actioneaza. In ceea ce priveste clientii care folosesc tehnologii proprietare sau atipice, suntem flexibili in dobandirea competentelor specifice necesare.

Suport 24x7

Suntem mereu aici, gata sa oferim ajutorul necesar. Sunati-ne. Daca nu putem rezolva problema prin telefon, vom veni la fata locului. Inginerii nostri de teren sunt mereu gata sa calatoreasca oriunde este nevoie. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, problemele sunt rezolvate in timpul apelului.


Competente
Competente

Suntem specializati in primul rand pe tehnologii de infrastructuri bazate pe Microsoft si retele bazate pe tehnologii Cisco. In al doilea rand, ne-am specializat in furnizarea de servicii de suport tehnic pentru industria hoteliera/ restaurante cu servire rapida si vanzare cu amanuntul.

Mai mult →
Certificari
Certificari

Certificarile tehnice pe care le detinem acopera gestionarea serverelor "On-Premise" si in Cloud, arhitectura de retea, proiectare, implementare si administrare, gestionare de proiecte si servicii. Suntem, de asemenea, o organizatie care lupta impotriva mitei, certificata TRACE.

Mai mult →
Studii de caz
Studii de caz

Am implementat proiecte pentru companii locale si europene, in cadrul carora am inregistrat si documentat succese notabile. De asemenea, suntem mandri ca livram servicii IT pentru clienti de nivel mondial din domeniul restaurantelor cu servire rapida.

Mai mult →